Go to Top
Revolution Slider Error: Slider with alias slider2 not found.

Dansk Merchant Capital går sammen med CatCap

» Dansk Merchant Capital går sammen med CatCap


Efter 12 spændende og succesfulde år som selvstændig dansk rådgiver har Dansk Merchant Capital indgået en aftale om, at den tyske M&A-rådgiver CatCap erhverver Dansk Merchant Capitals corporate finance aktiviteter. Transaktionen er den tredje i CatCaps internationale ekspansion inden for de seneste 12 måneder, idet CatCap i 2018 etablerede sig i Stockholm og London.

CatCap ser en stigende interesse blandt tyske virksomheder, som ønsker at investere udenfor Tyskland. Med etablering af et dansk kontor realiserer CatCap en ambition om bedre at kunne servicere deres klienter med investeringer i succesfulde danske virksomheder.

Denne strategiske beslutning vil derudover styrke adgangen til investorer og virksomhedsejere udenfor Skandinavien, til fordel for vores nuværende samt fremtidige danske klienter.

Udover M&A rådgivning vil vi også fremover have fokus på at være en af de mest aktive mid-market-rådgivere inden for kapitalrejsninger på Nasdaq Copenhagen. Sammen med CatCaps aktieanalyse-aktiviteter i Stockholm, der dækker mere end 60 børsnoterede virksomheder, kan vi tilbyde et unikt produkt til mindre og mellemstore nordiske virksomheder.

CatCap har kontorer i Hamborg, München, Berlin, London, Stockholm og København og mere end 70 ansatte. CatCap har fokus på mellemstore teknologifokuserede virksomheder og vækstvirksomheder inden for business services, industri, life science, internet, teknologi og consumer.

Vi ser frem til målrettet at realisere CatCaps vision om at blive den foretrukne partner for virksomhedsejere og iværksættere i forbindelse med strategiske beslutninger relateret til virksomhedernes investeringer eller ejerstruktur.

Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med eksisterende klienter samt til at byde velkommen til nye klienter med udgangspunkt i vores nye set-up.

Flemming C. Pedersen
T: 41 99 82 51
flemming.c.pedersen@dmc.dk

Anders Bo
T: 41 99 82 52
anders.bo@dmc.dk

For yderligere information om CatCap, se www.catcap.com
For information om Globalscope, se www.globalscopepartners.com