Go to Top
Revolution Slider Error: Slider with alias slider2 not found.

DMC søger Analysts

» DMC søger Analysts

Dansk Merchant Capital A/S (”DMC”) søger en eller flere dygtige og ambitiøse deltidsanalytikere med stor interesse inden for strategisk og finansiel rådgivning. Arbejdstid vil være ca. 20 timer om ugen med mulighed for fleksible arbejdstider og fleksibilitet omkring eksamensperioder.

Hvem er DMC?

DMC er en uafhængig finansiel rådgivningsvirksomhed, der beskæftiger sig med Corporate Finance rådgivning inden for alle discipliner, herunder køb og salg af virksomheder, fusioner, aktieemissioner og erhvervsobligationsemissioner.

Vi er 8 engagerede specialister med betydelig transaktionserfaring, der gennemfører transaktioner på tværs af mange brancher.

Vores transaktioner tager udgangspunkt i Danmark, men vi er en del af Globalscope, som består af 58 rådgivningsvirksomheder i 42 lande over hele verden og DMC har derfor en stærk international profil med repræsentation på alle kontinenter.

Hvad kan DMC tilbyde?

Som Analyst tilbyder vi dig muligheden for at få et gennemgribende indblik i og forståelse af Corporate Finance og anden finansiel rådgivning, en hverdag i et ubureaukratisk miljø med kort vej fra idé til handling, og hvor der vil være rig mulighed for samarbejde og sparring med specialiserede kollegaer. Vi er et mindre kontor, hvilket giver mulighed for at beskæftige sig med mangeartede arbejdsopgaver og mulighed for selvstændig og i teams at bidrage til de enkelte opgaver.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte:

  • Regnskabs-, markeds- og industrianalyser
  • Identifikation af sammenlignelige virksomheder
  • Input til værdiansættelse
  • Udarbejdelse af præsentationsmateriale til klienter og samarbejdspartnere
  • Research samt data- og informationsindsamling
  • Administrative opgaver såsom opdatering af hjemmeside, databaser, mm.
  • Diverse ad-hoc-opgaver

Hvem er du?

Du er ved at afslutte din bacheloruddannelse inden for et erhvervsøkonomisk område eller er på 1. år af en videregående uddannelse som cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon. eller lign. Du er ambitiøs, analytisk anlagt, arbejder metodisk og velstruktureret og har en kompromisløs tilgang til kvaliteten af det arbejde, du leverer. Derudover har du en god forståelse for Microsoft Office pakken, flair for tal, er velformuleret skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk, trives i et travlt miljø og er villig til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Mindst lige så vigtigt er, at du er et positivt menneske, der ønsker at bidrage til en positiv hverdag i DMC.
– – –
Mener du at være den rette kandidat, kan en motiveret ansøgning sendes til Flemming på flemming.c.pedersen@dmc.dk vedhæftet CV, karakterudskrift og øvrige relevante bilag.