Go to Top

Karriere

Karriere

Dansk Merchant Capital er en ung og voksende finansiel virksomhed med en unik position i markedet for integrerede finansielle løsninger. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med dine jobønsker og kvalifikationer.

Hvorfor arbejde for Dansk Merchant Capital?

  • Vi tilbyder muligheden for at arbejde med nogle af branchens dygtigste personer i et inspirerende og ubureaukratisk rådgivningsmiljø.
  • Som den eneste dedikerede Merchant Bank i Danmark tilbyder DMC muligheden for at arbejde med corporate finance, direkte investering, finansiering og asset management. Mange opgaver går også på tværs af produktområderne, hvorved der er mulighed for at opbygge erfaring inden for flere af disciplinerne.
  • I DMC har vi store forventninger til fremtiden. Vores ambition er, at vi sammen fortsat kan styrke vores position som en af de førende virksomheder inden for finansiel rådgivning. For at fastholde denne position er DMC ikke bange for at gå nye veje og tænke “out-of-the-box”.Det betyder, at organisationen er dynamisk og foranderlig, hvor der konstant opstår muligheder for faglig og personlig udvikling gennem nye jobs og ansvarsområder.

Forventninger til dig

Som medarbejder i DMC skal du selv være indstillet på at udvikle og forandre dig samt tage ansvar for din egen læring. Til gengæld gør vi alt, hvad vi kan, for at tilsikre at du er klædt godt på til møde de udfordringer, som du bliver stillet over for og derigennem opnå succes i din karriere.

Profil

Hos Dansk Merchant Capital ansætter vi løbende personer med erfaring fra industrien eller konsulentbranchen, men vi er også interesserede i personer, der kommer direkte fra universitetet/handelshøjskolen.

Det vigtigste er, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af dit arbejde. Fleksibilitet, initiativ, pionerånd og gå-på-mod er ligeledes en fordel, da vi er et nyt selskab med store ambitioner. Vi forventer, du har en dedikeret og struktureret tilgang til problemløsning, og dine faglige resultater ligger blandt de bedste inden for dit felt.

Send din ansøgning med tilhørende CV til flemming.c.pedersen@dmc.dk. Du kan også kontakte Flemming på telefon +45 4199 8251.