Go to Top
Revolution Slider Error: Slider with alias slider2 not found.

Nordic Corporate Investments tilbyder 3-årig obligation med 5 % i rente

» Nordic Corporate Investments tilbyder 3-årig obligation med 5 % i rente

Gældsfonden Nordic Corporate Investments (”NCI”) åbner op for en kapitaludvidelse samt placering af en 3-årig obligation med en rente på 5 % pr. år, begge rettet med professionelle investorer.

Dansk Merchant Capital (”DMC”) er managementselskab for NCI. Gældsfonden inviterer i lån der yderes direkte til danske virksomheder i form af senior- og ansvarlige lån, finansering af virksomhedsopkøb og high yield-obligationer. Selskabet har skabt et gennemsnitligt afkast på egenkapitalen på 12 % siden etableringen i 2008.

Kapitaludvidelse samt placering af 3-årig obligation

NCI planlægger en kapitaludvidelse og en placering af en 3-årig obligation med en rente på 5 % pr. år. Obligationen får sikkkerhed i NCI’s aktiver og er dermed senior. Professionelle investorer, som har interesse i at investere i obligationen – og/eller interesse i at investere egenkapital i NCI – kan rette henvendelse til Jørgen Beauchert, telefon: +45 4199 8250 eller på mail: jorgen.beuchert@dmc.dk

For mere information om Dansk Merchant Capital og Nordic Corporate Investments m.m. se vores hjemmeside www.dmc.dk

Om Nordic Corporate Investments
Med basis i DMC’s mangeårige erfaring med investeringer i leveraged loans tog DMC i 2008 initiativet til etablering af NCI – blandt de første danske investeringsfonde, med fokus på investeringer i kreditinstrumenter. Med basis i fundamentalanalyse af virksomhederne, har DMC investeret i en række nordiske virksomheder og igennem finanskrisen har DMC styret NCI uden om kredittab. NCI investerer i seniorlån, 2nd lien, mezzanin/ansvarlig lån, og virksomhedsobligationer, med primær fokus på Norden og sekundært de øvrige nordeuropæiske lande. NCI har siden etableringen udbetalt dividende hvert år og er etableret som en typisk investeringsfond, med selvstændig professionel bestyrelse og investeringskomite. NCI har en egenkapital på DKK 101 millioner.
NCI er i dag ejet af Bikubenfonden og Dansk Merchant Capital